Bakalie w czekoladzie
Jabłko kandyzowane w czekoladzie deserowej
Jednym z najbardziej znanych i lubianych owoców w Polsce są jabłka. Kandyzowane słodkie jabłka oblane deserową czekoladą i obsypane zmielonym cynamonem to idealna propozycja na wspólne letnie i jesienne wieczory z bliskimi.
W linii Polaskie Owoce polecamy również Aronię i Gruszkę w czekoladzie.
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1909 kJ / 455 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 66 g |
w tym cukry | 59 g |
Błonnik | 7,0 g |
Białko | 3,8 g |
Sól | 0,07 g |
Składniki: czekolada 65% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), jabłka kandyzowane 33% (cukier, jabłka 31%, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat), zmielony cynamon 1,5%, aromat. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy. Czekolada: masa kakaowa minimum 44%.
Logistyka
1. Gramatura produktu: | 190 g |
2. Opakowanie zbiorcze: | 10 szt. |
3. EAN op. jednostkowe: | 5900303000972 |
4. EAN op. zbiorcze: | |
5. Ilość kartonów na warstwie: | 20 |
6. Ilość warstw na palecie: | 7 |
7. Ilość kartonów na palecie: | 140 |
8. Ilość szt. na palecie: | 1400 |