Bakalie premium
BC Migdały w czekoladzie mlecznej i białej z Kokosem
BC Migdały w czekoladzie mlecznej i białej w Malinowym pyłku
BC Migdały w czekoladzie mlecznej i białej o smaku Tiramisu
BC Migdały w czekoladzie mlecznej i białej w Cytrynowym pyłku
Amaresti Wiśnie w czekoladzie deserowej
Amaresti Migdały w czekoladzie mlecznej z cynamonem
Amaresti Żurawina w czekoladzie deserowej
Amaresti Orzechy laskowe w czekoladzie deserowej, białej z kawą i mleczną
Amaresti Borówki w czekoladzie deserowej
Amaresti Wiśnie w czekoladzie białej i deserowej w wiśniowym pyłku 130 g
Amaresti Truskawki w czekoladzie deserowej i białej w truskawkowym pyłku 130 g
Amaresti Bakalie w czekoladzie -migdały, wiśnie, orzechy laskowe- ecru
Amaresti Bakalie w czekoladzie -migdały, wiśnie, orzechy laskowe -granatowa
Amaresti Truskawki w czekoladzie deserowej i białej w truskawkowym pyłku 160 g
Amaresti Truskawki w czekoladzie deserowej i białej w truskawkowym pyłku
Amaresti Wiśnie w czekoladzie białej i deserowej w wiśniowym pyłku 160 g
Amaresti Wiśnie w czekoladzie białej i deserowej w wiśniowym pyłku
Amaresti Migdały pralinowe z cynamonem w czekoladzie gianduja
Amaresti Orzechy laskowe pralinowe z cynamonem w czekoladzie gianduja
Migdały w czekoladzie
Migdał w czekoladzie, jako źródło witamin, minerałów, ale i dawka pysznej energii, świetnie sprawdza się jako smakołyk w pracy, szkole i w domu.
W Eurohansa tworzymy z mieszanki migdałów i smakowitej czekolady przekąski na każdą porę roku. Dla zwolenników czekolad z dużą zawartością kakao proponujemy wyborne migdały w deserowej czekoladzie. Zachęcamy też do spróbowania migdałów w czekoladzie mlecznej i białej.
Migdały w cynamonie z dodatkiem mlecznej czekolady to połączenie tak fantastyczne, że nasi klienci raczą się nimi przez cały rok, choć rozgrzewający cynamon kojarzy się częściej z jesienią i zimą.
Cynamonowo- czekoladowa otoczka doskonale smakuje także z orzechami laskowymi. Praliny z orzechem laskowym albo migdałem, z czekoladą Gianduja oraz cynamonem mogą stać się eleganckim dodatkiem do prezentu, upominkiem dla bliskiej osoby, ale przede wszystkim zawsze pysznie smakują i poprawiają nastrój.
Owoce w czekoladzie
Do szerokiej grupy bakalii należą także suszone owoce. Poddawane suszeniu lub kandyzowaniu kawałki różnorodnych owoców stają się słodsze, mają dłuższy okres przydatności do spożycia, zawierają sporą dawkę witamin. Uwielbiane są przez dorosłych i dzieci. Suszone owoce można wykorzystać do pieczenia ciast, przede wszystkim keksów, do robienia świątecznych kompotów, znakomite są jednak przede wszystkim w czekoladowych wyrobach. Eurohansa proponuje różnorodne owoce w czekoladzie pakowane w poręczne torebki, które można zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę. Można nimi raczyć się w domu i dzielić z bliskimi.
Nasi klienci indywidualni, jak i firmy zaopatrujące się w słodycze w Eurohansa, mają bardzo szeroki wybór owoców w czekoladzie. Często sięgają po aromatyczne wiśnie w czekoladzie, które łączą soczystość owocu ze szlachetnym smakiem belgijskiej czekolady. Z tą samą czekoladą tworzymy żurawinę. Kwaśny, pełen witaminy C owoc doskonale harmonizuje ze słodyczą czekolady, dlatego żurawina w czekoladzie uznawana jest za jedną z najlepszych przekąsek, zwłaszcza zimą. Z latem kojarzą się natomiast borówki w czekoladzie. Duże, mięsiste, słodkie owoce kandyzowane i belgijska czekolada to związek, który oczaruje miłośników słodkości.